高校1年生

通信欄

英語の授業でスピーチ

2020/02/27

“The most impressive event in my junior high school life”

をテーマに各自が英語で発表しました。

発表原稿を作る上でのルールは、次の3つです。

・You must not use google translation or any translation site.

・You must not use more than 5 different words which most of the
     student can’t understand.If you use the different word, make a note
     in your presentation.

・Your presentation should be more than 3 minutes.

3つ目のルールはなくても心配いらないくらい、溢れんばかりの思いを、3年間で培った英語力を用いて発表していました。

発表の評価は、ルーブリックを用いてしました。